Scion: Shards of Fate

A NEW ALLY: ANNE-JANE RALEIGH

III.3

In de wagen bekijken ze hun opties. De pick-up is waarschijnlijk geseind en moeten ze asap ditchen. Ze stoppen dan ook om de wagen achter te laten en een nieuwe anonieme wagen aan te kopen. Echter hebben ze alles amper uit de auto geladen als er een knalrode ‘van’ stopt met vlammen geschilderd op de motorkap. Aan het stuur zit een bloedmooie jongedame in de ‘worst outfit’ ever die haar ondanks alles nog steeds goed lijkt te staan… Ze roept: “Get in the fucking car you m@#@#s.”
De party bekijkt elkaar wat twijfelend maar besluit uiteindelijk in te stappen. Iets in deze vreemde verschijning werkt geruststellend… De jongedame stelt zich voor als Anne-Jane Raleigh, aka ‘Dumpsterborn’ en de rat op haar schouder stelt ze voor als… haar broer. De realisatie komt plots dat ze haar herkennen als een van de mensen van op de foto’s… En AJR heeft ook foto’s bij van alle anderen. (Aiko, Martin, Samuel, Raffaël, Victoria + Toshiro Oginawa + Suzanne Ortygia + John Keats + Anne-Jane Raleigh)
Victoria vermeldt er ook nog even bij dat AJR een ongeloofelijk lang strafblad heeft en dat haar vingers kriebelen om haar aan te houden.
AJR zegt dat TO haar gestuurd heeft om hen te helpen. Van op de foto’s herkent ze SO en JK niet. Ook het idee van ‘dubbelgangers’ is haar vreemd.
Wel laat ze weten dat ze al twee jaar weet dat ze een God child is van Tlazoltéotl: goddess of filth and lust. Haar broertje (de rat) werd ook door haar moeder (maar wel degelijk als rat) gebaard. Ook zij maakte deel uit van een groepje van 6 god children, maar daarvan zijn enkel zij en TO nog overgebleven. (TO’s ‘ouder’ is Amaterassu.)

Comments

jefvanvinckenroye jefvanvinckenroye

I'm sorry, but we no longer support this web browser. Please upgrade your browser or install Chrome or Firefox to enjoy the full functionality of this site.