Scion: Shards of Fate

BREAKFAST

III.5

De twee groepen ontbijten apart. Als de penthouse groep het hotel verlaat is dit met de rode loper ‘and everything’ en AJ schiet zelfs in de lach bij het verlaten van het hotel.
In het busje overleggen ze de verdere acties. AJ heeft geprobeerd T te contacteren, maar dit kan wel even duren. Ze heeft nu alvast geen nieuws. Ze zijn dan ook niet als vrienden uit elkaar gegaan. “He brought feelings into sex.” Uiteindelijk besluiten ze om naar het atelier van Suzanne te gaan om de potscherven verder te onderzoeken.
Onderweg stoppen ze even bij een copyshop waar AJ (best goede) valse papieren in elkaar knutselt voor zowel Aiko als Raffaël. De eerste gaat nu als ‘Jessica Raleigh’ door het leven.
Onderweg wordt er nog wat gesproken over de mate waarin de party members elkaar eigenlijk wel vertrouwen. Dit blijkt wel mee te vallen, al is niemand helemaal zeker natuurlijk…
Ten slotte stelt zich de vraag of ze de link meet John Keats nu toch niet gemist hebben.

Comments

jefvanvinckenroye jefvanvinckenroye

I'm sorry, but we no longer support this web browser. Please upgrade your browser or install Chrome or Firefox to enjoy the full functionality of this site.