Scion: Shards of Fate

SPENDING THE NIGHT...

III.4

Voor de nacht wordt er opgesplitst: V/M/S zouden liever ‘normaal’ in een hotel of motel overnachten, waar dat A/AJ/R meer zien in een kraakpand of a ‘con’. Nadat Sam gecheckt heeft of ze ook persoonlijk bij de FBI geseind staan (wat niet het geval blijkt te zijn, maar de wagen wel, net zoals Aiko), gaan de twee groepen hun eigen weg.
V/M/S boeken een kamer en iets later pretendeert AJ in hetzelfde hotel dat ze van de Secret Service is en een kamer nodig heeft voor een speciale missie. Uiteindelijk weet ze het hotel te overtuigen om voor haar, A & R het penthouse vrij te maken met alles er op en er aan.
AJ/A/R nodigen de anderen uit om mee te feesten in het privé zwembad van het penthouse (waar A & R met de meest onmogelijke sprongen in duiken), maar deze weigeren. Achteraf vermoeden V/M/S dat er naast gefeest en geslapen ook ‘geslapen’ is door de anderen, maar dit laten ze bewust in het midden.
Sam checkt op internet en nieuws over de gebeurtenissen in Boston. Blijkbaar waren ze enkel op zoek naar de wagen, maar waren de swat teams niet daar ivm het huis van JK. Van de wegspringende A&R zijn enkel een paar zeer onduidelijke beelden op youtube terug te vinden.
AJ heeft A nog geschminkt waardoor ze nu zelfs niet meer als aziatische herkenbaar is…

Comments

jefvanvinckenroye Laurein

I'm sorry, but we no longer support this web browser. Please upgrade your browser or install Chrome or Firefox to enjoy the full functionality of this site.