Victoria Jones

Fearsome supreme court justice from Arizona. Scion of Hel.

Description:
Bio:

Enig kind uit vorig huwelijk van vader. Vader (Gideon Jones) en moeder (Helena Finster) zijn in kletterende ruzie uit elkaar gegaan. Vader is daarbij bijna failliet gegaan. Een groot deel van het fortuin staat op naam van Victoria. “Nieuwe mama”, Felicity Bush is een lieve, hersenloze trofee. Victoria is voornamelijk opgevoed door nannies. Omdat Vicky wat eng en vreemd was, passeerden er verschillende nannies. De enige die onvoorwaardelijk van Vicky leek te houden, was Felicity (zij was ook de enige die haar ooit Vicky noemde). Maar waarschijnlijk, omdat ze alleen tijd doorbracht met Vicky voor de leuke dingen en omdat ze gewoon niet opmerkte dat er iets mis was met Vicky.

Vader is professioneel investeerder. De familie is altijd rijk geweest. Hij maakt van geld nog meer geld via investeringen. Moeder is huisvrouw. Ze komt ook uit een rijke familie.
Geen echte vrienden.

Geen gezin, want carrière gaat voor.

Vicky blonk uit in law school en legde gemakkelijk de nodige contacten voor haar latere carrière. Ze maakte niet gemakkelijk vrienden, maar haar uitstraling, haar schoonheid en manier van met mensen om te gaan, zorgden ervoor dat ze meestal wel haar zin kon doordrijven. Ze had geen enkel probleem om het in korte tijd tot rechter te schoppen. Haar reputatie als streng, oncorrumpeerbaar en ongenadig hielpen haar bij haar campagne.

Rechter geworden om de doodstraf te kunnen uitspreken over scum. Ze heeft echt een reputatie als ongenadige rechter en ze is daardoor ook een mikpunt voor mensenrechten activisten.

Victoria Jones

Scion: Shards of Fate jefvanvinckenroye morindis